For more information:

PĂ•LVA VALLA NOORSOOTĂ–Ă– KESKUS

Business media and news feed
?
Business media page visits - 134; followers - 1. Reviews - 0; Articles 8+ "Write an opinion on PĂ•LVA VALLA NOORSOOTĂ–Ă–!"

04.04.2024 ühine väljasõit Tartu Rakendusliku Kolledži (ehk VOCO) avatud uste päevale

Aprillikuu teema on “Õppimine ja õppimisvõimalused” ning selle raames toimub kõigi noortekeskuste ühine väljasõit Tartusse. Eesmärk on tutvuda põnevate erialadega, mida VOCO-s õppida saab. Rohkem infot avatud uste päeva kohta ja töötubadesse registreerimise leiad siit 👉 https://voco.ee/avatud-uksed/. Lisaks teavita osalemissoovist ka oma piirkonna noorsootöötajat. The post 04.04.2024 ühine väljasõit Tartu Rakendusliku Kolledži (ehk VOCO) avatud uste päevale appeared first on Põlva valla Noorsootöö Keskus.

Read from original source noorsootookeskus.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

19.03.2024, 21.03.2024 ja 26.03.2024 Rahatarkuse töötoad

Märtsikuu teema on “Raha ja sissetulek” ja teemakuu raames toimuvad Põlva valla erinevates noortekeskustes põnevad rahatarkuse töötoad. Töötoad toimuvad: 19.03.
noorsootookeskus.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.